Recent Reviews in Foiano della Chiana, Italy

Zeer tof verblijf in een aangenaam kader at B&B Villa Luogoceleste (Foiano della Chiana, Italy)

5 reviewed on September 20, 2014

We hebben hier echt genoten. Genieten van de rust, van de mooie omgeving en natuurlijk het zwembad. De eerste avond hebben we genoten van het gratis diner (tof dat je niet meer weg moet), lekker menu en wijnen van de streek. De volgende dag een prachtig ontbijt, heel uitgebreid, 3 verschillende soorten brood, croissants met fruit, chocolade koeken, 3 soorten fruitsap, vlees, kaas, eitjes,....voor elk wat wils. Er was eigenlijk zelfs teveel. De kamer wordt netjes onderhouden en de handdoeken ververst. Wat een zicht vanuit de kamer. Bij Paul kan je terecht voor alles, leuke adresjes, reservaties in restaurants. Paul heeft ons (en de andere koppels) meegenomen naar een lokale wijnboer in Castiglion, super, lekkere wijnen. We hebben ons ook ingeschreven voor de 2 table d'hôtes, lekker en hebben kunnen genieten van verschillende wijnen. Een week was te kort voor onze geplande uitstappen en dus zullen we dit nog eens over moeten doen. Wij kennen in elk geval een goed adres, bij Paul en Ann

View more reviews for this inn


50 shades of orange ¿ at B&B Villa Luogoceleste (Foiano della Chiana, Italy)

5 reviewed on August 26, 2014

Na een rit van 1350 km goed en wel aangekomen in Pozzo della Chiana. In dit stuk van Toscane is de tijd denk ik toch blijven stilstaan. Na een kleine kilometer van zandweg aangekomen aan een witte villa. Ja hier was het dat we moesten zijn. Een hartelijk onthaal van Paul en Ambra ( Golden Retriever ) Mijn vrouw was meteen weg van de prachtige omgeving. Ikzelf moest toch even wennen aan de rust hoor. Na een rondleiding en de nodige uitleg van wat er allemaal kon en was kregen we een aperitief aangeboden( oranje ). Alle kleine details in de villa en de kamer maar ook in de tuin zijn wat denk je ….. oranje ¿ De eerste avond kennisgemaakt met de gasten tijdens het diner. We kregen een aantal speciale wijnen uit Cortona te proeven. Top ! De kamers zijn voorzien van alle comfort en zeer mooie ingericht met een aantal oranje tinten. Een speciale mix van toscaans met design. Het ontbijt bestaat uit vele soorten vleeswaren uit de streek. Maar ook de Pecorino die hier wordt gegeten met honing was lekker. De soorten vruchtensappen in de rijkgevulde koelkast zijn over het algemeen ……oranje ;-) De restaurants waar men mee samenwerkt zijn allemaal van een hoog niveau en zeker Walter Redaelli die we twee keer hebben bezocht. De rit met de Vespa (Montepulciano en Cortona) is iets wat me het meest is bijgebleven. Don’t drink and drive dus ;-) Een week is eigenlijk te kort en vliegt zo voorbij en tegen het einde van onze vakantie was ik aan de rust gewend geraakt. Het was gewoonweg super! Bedankt Paul voor de gouden tips en de geode zorgen.

View more reviews for this inn


Frantastic stay at B&B Villa Luogoceleste (Foiano della Chiana, Italy)

5 reviewed on August 24, 2014

When we arrive we received a charming welcome from Paul and Ann. At the end of the day a welcome diner was served in order to know better the other guests. Every morning Paul is preparing breakfast with local products like cheese and ham. We enjoyed also the 2 evening diners table d'hote, very good prepared and at a good price. The villa is good located to do nice trips. Paul helps you also for the reservations of good restaurants in the neighborhood. We had a fantastic stay and we will come back as soon as possible.

View more reviews for this inn


Leven als God in Toscane at B&B Villa Luogoceleste (Foiano della Chiana, Italy)

5 reviewed on June 30, 2014

Waar te beginnen ... bij de ongelooflijke mooie omgeving, de luxueuze villa, de prachtige kamer, het overheerlijke zwembad, het lekkere ontbijt, ... En bovenop alle superlatieven die het woordenboek rijk is, de fantastische gastheer Paul en zijn even fantastische assistente Ambra (de liefste hond ter wereld). Ken je dat gevoel van spanning 5 minuten voor je op je bestemming aankomt. Zal het wel aan de verwachtingen voldoen? Wel, je kan op beide oren slapen als je hier boekt. Het voldoet niet enkel aan je verwachtingen maar overtreft ze. We hebben er een fantastische week opzitten. Dankzij de gastheer Paul voelden we ons onmiddellijk thuis, niets was hem te veel en de leuke diners samen aan tafel (en goeie babbels) hebben van hem een vriend gemaakt. We hopen snel terug te keren! Birger & Bianca

View more reviews for this inn


Relaxing weekend at B&B Villa Luogoceleste (Foiano della Chiana, Italy)

5 reviewed on June 29, 2014

I spent the weekend here with some friends. The location of this B&B is fantastic: on a gravel road between the field in the heart of Tuscany. The villa and rooms are very nicely decorated. We received a warm welcome by the host Paul who made us feel at home right away. The welcome dinner Paul prepared was very good. And saving the best for last: the swimming pool was fantastic!

View more reviews for this inn


top at B&B Villa Luogoceleste (Foiano della Chiana, Italy)

5 reviewed on June 23, 2014

Prachtige B&B: mooie locatie, perfect als uitvalsbasis tussen verschillende must see steden, eten is zeer lekker (de wijn ook). Kamers zeer proper, zeer mooi zwembad, alles tip top onderhouden. Enorm gastvrij koppel: bij problemen onderweg altijd bereikbaar. Leuke babbels gehad met Paul: een nieuwe vriend erbij gekregen. Kortom een top ervaring: zeker aan te raden! Xanne en frederik

View more reviews for this inn


Super Weekend at B&B Villa Luogoceleste (Foiano della Chiana, Italy)

5 reviewed on June 21, 2014

Spent a weekend at the villa with friends. Didn’t know the region but was happily surprised by the breathtaking sceneries of Tuscany. Located in a rural area, you wake up by the sound of birds, no planes, no motorway or train to hear. Rooms are very spacious and nicely decorated. Top of the bill is the infinity swimming pool. After a nice walk, we could cool down in the pool. Planning a second trip to villa.

View more reviews for this inn


Fantastic B&B in a beautiful setting at B&B Villa Luogoceleste (Foiano della Chiana, Italy)

5 reviewed on June 11, 2014

Our second visit to the B & B and a lot has changed but it's just got better! The beautiful surroundings will meet you when arriving, lovely infinity pool where you can swim lovely. Incredible breakfast and the beautiful rooms are immaculate. Paul is always there for everyone and you immediately feel at home. Congratulations for the excellent job ...

View more reviews for this inn


Really Top! at B&B Villa Luogoceleste (Foiano della Chiana, Italy)

5 reviewed on June 02, 2014

We stayed there with some friends. Location and villa are super! High quality, friendly hosts (thank you Paul & Ann), clean rooms, excellent food & wine,.... In short, a successful holiday. We will go back. Really Top!

View more reviews for this inn


Impressive Weekend at B&B Villa Luogoceleste (Foiano della Chiana, Italy)

5 reviewed on May 24, 2014

All comfort from a hotel, with the extra feeling of being home. Very nice location, clean rooms and well served breakfast. We enjoyed the slight hills and beautiful scenery. The nearby village has good restaurants and small shops. The owner helped us in providing info on how to reach the property by car and touristic trips during our stay.

View more reviews for this inn


Fantastisch at B&B Villa Luogoceleste (Foiano della Chiana, Italy)

5 reviewed on May 05, 2014

De mooiste gezelligste B& B die we ooit bezochten Alles was echt perfect ,ontvangst gastheer , verblijf het kon niet beter . We komen zeker terug

View more reviews for this inn


Superb B&B at B&B Villa Luogoceleste (Foiano della Chiana, Italy)

5 reviewed on April 08, 2014

My wife and I went on a 4 day trip to Tuscany, staying in Villa Luogoceleste. A tastefully designed and modern B&B with fantastic hosting. The B&B is located in a beautiful area, quiet and peaceful, perfect for a relaxing trip. Host Paul made us feel very welcome and gave us plenty of good trip advice for visiting nice places during the day and for nice dinners in the evening. The perfect weather at the start of the season was the cherry on the cake. In fact we had a great stay there and would love to go back.

View more reviews for this inn


ZALIG at B&B Villa Luogoceleste (Foiano della Chiana, Italy)

5 reviewed on December 25, 2013

Heerlijke plek om de batterijen weer op te laden. Alles is hier mogelijk, zalig niets doen in de tuin met een super zwembad, rondtoeren met de Vespa, daguitstapjes naar Arezzo,Firenze,Cortona,Rome,... Als je THUIS blijft zorgt Paul voor alles (niets is teveel gevraagd). Komen zeker terug.

View more reviews for this inn


La dolce vita in villa Luogoceleste at B&B Villa Luogoceleste (Foiano della Chiana, Italy)

5 reviewed on October 08, 2013

This is a second time that we enjoyed our stay at Villa Luogoceleste. Perfect service, nice, luxurious and spacious. It was September, sunny and the swimming pool was amazing. In the morning it is a pleasure to take breakfast with fresh baked bread, local cheeses and ham. This time also evening diners were foreseen. Really a place to stay. I booked already for next year.

View more reviews for this inn


Top-ranked B&Bs

  1. B&B Villa Luogoceleste (5)
Top
}